Home
Office Support
Even voorstellen
Contact
Nieuwsbrief ontvangen?
nieuwsbrief ontvangen?
E-mail:
Van Mourik Office Support
Groeneweg 2A
4197 HG Buurmalsen
Tel. 06-34271427
info@vanmourikofficesupport.nl
KVK nr.: 30267649
Even voorstellen

Van Mourik Office Support is een eenmansbedrijf specifiek gericht op ZZP-ers.
Mijn naam is Patricia van Mourik-Meerwijk, 26 jaar werkzaam in de administratie. Ik heb administratieve- en secretariŽle werkzaamheden uitgevoerd bij diverse bedrijven in verschillende branches.

Ik ben getrouwd met Jan van Mourik, een ondernemer in de technische branche.
Zie de website: www.vanmouriktechniek.nl

Ik kom uit een zeer ondernemend gezin. Mijn ouders hadden een schoonmaakbedrijf, mijn beide broers hebben ook een eigen onderneming.
Het ondernemen zit blijkbaar in de genen, want onze beide kinderen willen in de toekomst ook een eigen onderneming starten. Onze dochter een kapsalon en onze zoon een bedrijf in de technische sector.

In de praktijk bij ons thuis is gebleken dat een ZZP-er al zoveel tijd nodig heeft voor voorbereiding van de werkzaamheden en daarnaast de uitvoer ervan dat er weinig tijd over blijft om de administratie zelf uit te voeren. Naast de werktijd die meestal fors hoger ligt dan de normale 40 uur per week wil men ook nog een keertje een avondje sporten of ontspannen. Dus heeft men hulp nodig van iemand die de administratie uit wil voeren. Vaak is dit de partner van de ZZP-er.
Niet iedereen heeft in zijn familiekring iemand die deze werkzaamheden wil of kan uitvoeren. Daarom ben ik met Van Mourik Office Support gestart.

Van Mourik Office Support laat zich het best omschrijven als klantgericht, betrokken, flexibel met een open aanpak.